Hirdetés

Most ingyen a tiéd lehet ez a profi képmetsző és videórögzítő szoftver



|

Profi képmentő és videórögzítő programot zsebelhetsz be áprilisban, ami lepipálja a Windows saját megoldását. Segítünk, hogy a tiéd lehessen teljesen ingyen - örökre!

Hirdetés

Az egyik leghasznosabb program a modern Windowsokban a Képmetsző alkalmazás, ami sajnos az évek során nem fejlődött annyit, mint amennyit kellett volna. A mentés már működik, de statikus, kevés paramétert tudsz beállítani, speciális ablakokat, többkijelzős asztalt nehézkesen (vagy inkább sehogy sem) kezel, és az utómunkához is érdemesebb másik szoftvert bevetni. Most azonban egy villámakció keretében teljesen ingyen beszerezhetsz egy olyan segédprogramot, ami nem csupán képes átvenni a Képmetsző minden feladatát, annál sokkal többre is alkalmas. Ha még áprilisban beszerzed és telepíted a programot, örök licencet kapsz, ami nem jár le soha.

Ashampoo Snap 15

Az Ashampoo régi partnere a PCW-nek, ezt kihasználva sikerült beszereznünk a Snap 15 segédprogramot, ami alapvetően fizetős szoftver, ám április hónapban telepítve a speciális verziót, örökre megtarthatod magadnak a programot.

Az Ashampoo Snap 15 képes bármilyen tartalmat lementeni, ami a képernyődön megjelenik, legyen az álló- vagy mozgókép. Támogatja a speciális képmentéseket is, mint például az időzített mentés, a görgethető ablaktartalom, az egyedi, rögzített ablakméret, az elliptikus képmentés és a több kijelzőre kiterjesztett tartalom.

Hirdetés

Az új verzió emellett a Windows 11 lekerekített sarkú ablakait is támogatja. Az utómunkák terén is jeleskedik a Snap 15, így kezeli az utófeliratozást, jelölést, kiemelést, automatikus számozást és videókhoz is kapsz szerkesztő, továbbá vágó funkciókat.  A kép- és videómentés a Magic Eye vezérlőnek köszönhetően még a Windows Képmetszőjénél is egyszerűbb, és természetesen ez a vezérlőpanel a végleges képben, vagy videóban nem jelenik meg.

Telepítés és aktiválás

Az Ashampoo Snap 15 telepítőfájlját erről a linkről tudod letölteni. Indítsd el, majd kattints a kissé sután fordított "Ingyenes felszabadítás-kulcs kérése" gombra. A megjelenő weboldalon e-mail címed megadását követően aktiválnod kell ingyenes Ashampoo fiókodat, ahol megkapod a licenckulcsot, amit a telepítő ablakába bemásolva máris megkapod a Snap 15-öt. További aktiválásra, azonosításra nem lesz szükséged. Siess azonban, mert az akció 2024. április 30-án, éjjel lejár!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.